BOOT
100 років з дня утворення ФРС США - Форум
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Общение » Политика » 100 років з дня утворення ФРС США
100 років з дня утворення ФРС США
americamobДата: Понедельник, 16.12.2013, 07:47 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Дивним чином , наближення ювілею ніяк неосвітлювані в західних ЗМІ. Схоже , ювіляри запретілілюбие згадки про наближення круглої дати . Ця версія має під собою серйозні підстави , бо , відзначати , за великим рахунком , членам ФРС , уряду США , і громадянам Америки нічого!Заглянемо на сайт usdebtclock org , і побачимо , що
 
загальний борг США складає понад 60200000000000 доларів. При цьому, зовнішній , ДЕРЖАВНИЙ , борг дорівнює 17200000000000 доларів. Стало бути , на частку внутрішнього боргу припадає 43,0 трильйона зелені.
 
Не будемо загострювати увагу на зовнішньому боргу США . Він , хоч і відповідає їх річному ВВП , але , принаймні , прозорий.Тобто , відомо , кому із зарубіжних країн - кредиторів і скільки має уряд Америки.
 
Інакше йде справа з внутрішнім боргом . Коли я починаю говорити про нього з літніми росіянами , вони зневажливо махають руками , розуміючи під внутрішнім боргом кошти , які уряд займає у власних громадян.Пам'ятаючи про долю облігацій державних позик у СРСР , і, вважаючи, що в Америці відбувається щось подібне , люди не сприймають цифру в 43 трильйона доларів всерйоз.
 
А , дарма! Поняття « внутрішній борг США » несе зовсім інший зміст. Прошу звернути увагу , що цей борг НЕ державний .43 000 000 000 000 доларів в сумі повинні різним кредиторам окремі громадяни , домовласники , приватні підприємства та організації , корпорації , муніципалітети , міста ( Детройт , наприклад) і цілі штати .
 
Погляньте на знімок з згаданого сайту. На 6 грудня 2013 борги громадян за іпотекою становлять 12 , 862 трлн доларів. Правда , зараз ця цифра поступово знижується.Борги студентів за кредитами за навчання трохи більше одного трильйона , але ця цифра зростає.
 
Кредити на 43 трильйона доларів дамокловим мечем нависають над всім народним господарством США , і надкаждим її громадянином.
 
Це - величезна сума. Детройт став банкрутом , маючи борг близько 18-20 млрд.Для кращого розуміння величини цієї цифри досить згадати , що стан чотирьохсот найбагатших людей Америки , за версією журналу « Форбс» , становить , всього - навсього ... 1 , 42 трлн. Це й зрозуміло , оскільки відкривають цей список Білл Гейтс і Уоррен Баффі і на піку свого багатства ніколи не володіли статком, що перевищує 100 млрд .А , остання сотня найбагатших , по Форбсу , американців , і , зовсім, володіють статками , близькими до одного мільярда .
 
 
 
І , виникає питання : кому , персонально , повинна Америка і американці 43000000000000 ?Якби був доступ до відповідної інформації , що дозволяла розписати цю суму в 43 трлн боргових зобов'язань за найбільшим банківським кланам Америки , то , цілком можливо , загальна картина могла виглядати , приблизно , так:
 
Ротшильди ......... 11200000000000 . Дол
 
Рокфеллери .......... 8,0 трлн. дол
 
Моргани .............. 5200000000000 . дол
 
Дюпони ............... 4,6 трлн . дол
 
Меллон .............. 3900000000000 . долНу , а далі , пішли б , по спадною, частки , яку мають від внутрішнього боргу США Вартбурги , Куни , Леби , і пр. і пр.
 
Навіть , якщо припустити , що внутрішні борги Америки , і американців на 75 % - « погані» , то і в цьому випадку , першу п'ятірку в топі Форбс повинні займати власники трильйонними станів з ФРС , а не ніщеброди Гейтс і Баффі !Тобто , намалювалася б картинка , по якій вся Америка з усіма її потрохами , належить двом десяткам банківських кланів. Грубо кажучи - своєю Федеральній резервній системі .
 
Вдумайтеся в зміст цього : вся країна належить приватній фінансовій організації! Ось це набуття влади над країною і є головне досягнення ФРС за сто років свого існування.Це перемога була б недовговічною і нетривкою , май американці незалежні ЗМІ. Але , медіа в США належать тим , же , самим людям , що й фінанси . І це призводить до парадоксального результату: жоден представник згаданих банкірських кланів не потрапив до списку чотирьохсот найбагатших людей Америки!Ось , Гейтс , Баффі , і десятки власників мереж супермаркетів там є , а з членів ФРС - жодного! Ви цьому можете повірити ? Я - не можу !
 
А , простодушні американці вірять! Як висловився один наш шоумен : «А піпл хаває ! »
 
 
 
Ах , якби наша Russia Thuday організувала напередодні ювілею ФРС телеміст між громадянами наших двох країн!Як багато цікавого могли порассказать прості росіяни заокеанським трудящим !
 
наприклад:
1 .Якщо наведена вище приблизна оцінка з членів ФРС близька до фактичної , то розшарування населення США за майновою ознакою відповідає не " оплоту демократії в усьому світі » , а виявиться близьким до рівня який - небудь африканської країни типу Буркіна Фасо !
 
 
 
2 .Настільки ретельне приховування від громадськості США розмірів станів членів ФРС означає , швидше за все , що ці люди , взагалі не сплачують податки на свої капітали і прибутку.
 
 
 
3 . Їх , так звані «незалежні і вільні » ЗМІ - міф. Їх медіа ангажовані і брехливі . І приклад зі списком їх найбагатших людей за версією Форбс - наочне тому доказ.Засекречені не тільки стану членів ФРС , а й будь-які відомості про їх життя і діяльності.
 
Ось , недавно за світовими ЗМІ пройшло повідомлення про хрестини правнука британської королеви.
 
А хто читав коли - небудь про обрізання , зробленому синові будинку Ротшильдів ?
 
Отож бо й воно !Оскільки ці люди не потрапляють в пробки , ДТП та авіакатастрофи , то , схоже , вони переміщаються по світу шляхом телепортації .
 
Цих людей , як би і ні , зовсім!Така політика абсолютного замовчування епізодів життя і діяльності найголовніших банківських кланів США (і світу ) має своєю метою зміцнити у свідомості людей брехливий тезу про існування влади лише у вигляді трьох гілок - законодавчої , виконавчої та судової , плюс ЗМІ.І відвести тамтешніх громадян від простої думки , що перша, сама впливова влада - це капітал . А , решта , так звані гілки влади , лише маріонетки в руках банкірів.
 
Дивлячись на те , як американці співають гімн своєї країни , приклавши руку до серця ( ця ревність нагадує мені звичаї Третього Рейху ) я усвідомлюю всю ступінь заморочений їхньої свідомості.
 
4 .Бідні - бідні американці! Яке їм доведеться , коли ФРС дотисне останні соки з Америки , і тихо злиняти , залишивши північноамериканських громадян наодинці з їх фінансовими проблемам ?
 
Скажете - таке малоймовірно ? Але , адже , буквально , кілька років тому , таке вже було у Великобританії!Ротшильди , кілька століть рулівшіе британською економікою , згорнули свій бізнес на Островах , і перекочували в Гонконг ! Залишивши Британію з боргом , рівним її чотирьом ВВП. Правда , зараз , британці , потихеньку виправляють свою економіку. Але , процес затягування поясів відбувається вже в відсутність беззмінних головних фінансистів , і до них , як би , відношення не має.Навчитися жити за коштами доведеться і американцям .
 
Нинішня криза в Америці - це наслідок того . що вся її готівку зосередилася в руках їх банкірів. Тупо - немає оборотних коштів . Таке вже було у них в ХХ столітті - Велика Депресія . І виходом із неї була Друга Світова Війна .Лавина активів з охопленого войнойЕвразійского континенту пролилася тоді на Америку. Дісталося всім - промисловцям , робочим , фермерам , і фінансистам зрозуміло ! Але , ось минуло понад півстоліття , і Америка знову в кризі.І , знаючи , ЯК їх банківські ділки чинять у таких випадках , ми , росіяни , не чекаючи Третьої Світової Війни , повинні напряму звернутися до простим американцям . Вирвати громадян США під гіпнозу ФРС - це питання виживання всього людства.
 
 
 
5 . Треба чесно заявити американським трудящим , що у нас , росіян , є свій рахунок до ФРС. Це ФРС фінансувала Троцького.Вона оплачувала підготовку його трьохсот головорізів . Це ФРС фрахтували пароплав « Крістіаніанфьорд » на якому цей набрід плив через Атлантику робити революцію в Росії.Це Троцький , який отримав паспорт громадянина САСШ з рук президента Вудро Вільсона , похвалявся , в ході Громадянської Війни в Росії , що він доведе російських до стану , при якому вони будуть їсти своїх дітей!
 
Це ФРС застерігало Сталіна від спроби засудити і стратити Троцького. І незламний « тиран » був змушений підкоритися , випустивши того за кордон!
 
6 .Непідконтрольна нікому в світі зграя банкірів , що володіє необмеженою владою , є найбільша загроза людству.
 
Їх цілі і методи прості : фізичне усунення осіб, котрі належать до їхнього кола , і володіють
 
( розпоряджаються ) великими фінансовими засобами .Саме тому був розстріляний зі своєю сім'єю в 1918 році найбагатша людина планети - громадянин Росії Романов Н. А. Щоб затушувати підгрунтя цієї розправи , всіляко педалюється те, що він був російським царем. Але , це - явна брехня! Романов Н.А. добровільно зрікся про престолу задовго до своєї смерті.А , от, кайзеру Німеччини , ніякими реальними богатстваміне володів , в революцію 1919 було дозволено емігрувати в Нідерланди .
 
І в наші дні вбивства С.Хусейну і М. Каддафі повністю вкладаються в ту ж схему.
 
 
 
Ювілей ФРС - відповідний привід для того , щоб привернути увагу світової громадськості до її діяльності .І вжити заходів до того , щоб онапрекратіла організацію переворотів по всьому світу. Чтобинікогда більше вона не робила замах на суверенітет держав і на життя їхніх лідерів .
 
Переконаний , що при узгоджених діях народів США і Росії це можливо цілком .
 
Форум » Общение » Политика » 100 років з дня утворення ФРС США
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

бесплатная отправка СМС и ММС
Сайт управляется системой uCoz